Studio KOKET is ontstaan vanuit liefde voor goede materialen en de passie voor creëren.

Maatwerk

Niets is leuker dan jouw wensen te realiseren
Alles moet bij elkaar passen

Zoek je al jaren naar de perecte tas..

Of heb je misschien zelfs al een ontwerp liggen? Studio KOKET vindt niets leuker dan jouw wensen te realiseren en de perfecte tas op maat te maken. Dit kan een gepersonaliseerde tas zijn gebaseerd op de modellen die ik al aanbied, maar dan even anders. Maar het kan ook een geheel ander model zijn.
 
Daarnaast denk ik graag mee over het te gebruiken materiaal. Het is mogelijk leer uit te kiezen van wat ik heb liggen, of kan halen bij de leergroothandel. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om leer van een bestaand product of een vintage stof te verwerken in het eindproduct. Denk aan een mooie stof die je ooit tijdens een bijzondere reis gekocht hebt, maar wat nog geen functie heeft. Of aan een leren jas die niet meer gedragen wordt. Daarmee kan materiaal een nieuwe bestemming krijgen en een tas een blijvende herinnering vormen.
Denk naast tassen ook aan bijvoorbeeld laptop- of tablethoezen. Heb je ze bedrijfsmatig nodig voor het hele team of was je op zoek naar handgemaakte tassen leer? Ook daar zijn mogelijkheden in. 
 
Samen bekijken we hoe jouw unieke tas eruit moet komen te zien en ik zal een offerte voor je opmaken. Ook de levertijd zal ik met je bespreken, deze is afhankelijk van het model en te gebruiken materiaal.
 
Wil je hier meer informatie over, of even sparren over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op!
Handgemaakte tassen leer