ONTSTAAN VANUIT LIEFDE VOOR GOEDE MATERIALEN EN DE PASSIE VOOR CREËREN

Teddy shoppers

Een heerlijk zachte shopper van ‘teddy’ stof, gecombineerd met leer!

teddy

en leer

De teddy shoppers zijn allemaal cusstommade!

Ben jij opzoek naar zo’n fijne teddy tas, maar dan een die ook wat kan hebben? Dan heb je aan deze shopper een hele goede. Door de combinatie met leer is de bodem stevig en vuil- en waterafstotend. Met een binnenvak en hengsels van leer is het een duurzame en praktische tas. Kies uit de verschillende kleuren teddy en leer en ik ga voor je aan de slag!

Afmetingen:
40 cm breed x 41 cm hoog x 12 cm diep (lengte hengsels 64 cm).
De prijs voor de Teddy Shopper is € 119,95. Onderaan deze pagina kan je jouw eigen custommade Teddy Shopper samenstellen.

Custommade teddy shoppers

Stukje eigen creativiteit

De teddystalen

Stukje eigen creativiteit

De leerstalen

Stukje eigen creativiteit

Custommade teddy shopper

Kies je kleur uit de leerstalen en het teddystof. Heb je speciale wensen? Ook deze kan je doorgeven! Nadat jouw aanvraag verstuurd is zal ik binnen 2 werkdagen een terugkoppeling geven. Op deze manier weten we zeker dat alles goed is afgestemd en ik voor jou aan de slag kan gaan!
 
De levertijd van een custommade rugzak bedraagt maximaal 3 weken.

Zo duurzaam mogelijk werken vind ik erg belangrijk. Ik gooi immers nauwelijks iets weg.

KIM VAN GORP

Studio KOKET is ontstaan vanuit liefde voor goede materialen en de passie voor creëren.

Zo duurzaam mogelijk werken vind ik erg belangrijk. Ik gooi immers nauwelijks iets weg.

Op maat gemaakt

Het is niet zo dat ik honderden tassen op de plank heb liggen. Ik werk graag op aanvraag.

uniek

Studio KOKET vindt niets leuker dan jouw wensen te realiseren en de perfecte tas op maat te maken.